Whatagraph: Multi-Channel, Pangimeutan Data Real-Time & Laporan Pikeun Agénsi & Tim

Sanaos ampir unggal penjualan sareng platform martech gaduh antarmuka ngalaporkeun, seueur anu cukup kuat, aranjeunna kakurangan tina nyayogikeun sagala rupa tampilan komprehensif ngeunaan pamasaran digital anjeun. Salaku pemasar, kami nyobian ngapusatkeun ngalaporkeun dina Analytics, tapi éta sering éksklusif pikeun kagiatan dina situs anjeun tinimbang sadaya saluran anu anjeun damel. Sareng… upami anjeun kantos resep nyobian ngawangun ngalaporkeun dina platform,

Alesan Kunaon Jalma Leupaskeun Merek Dina Twitter

Ieu tiasa janten salah sahiji infografis paling lucu anu Highbridge geus dipigawé pikeun titimangsa. Urang ngalakukeun ton infographics pikeun klien kami, tapi lamun kuring maca artikel di eConsultancy on naha folks unfollow on Twitter, abdi langsung panginten eta bisa nyieun hiji infographic pisan entertaining. Desainer infographic kami dikirimkeun saluareun impian wildest urang. Naha anjeun ribut teuing dina Twitter? Naha anjeun ngadorong seueur teuing penjualan? Anjeun shamelessly spamming jalma? Atawa anu

Repuso: Kumpulkeun, Atur, Sareng Nyebarkeun Ulasan Pelanggan anjeun & Widget Testimonial

Kami ngabantosan sababaraha usaha lokal, kalebet ranté kecanduan sareng pamulihan multi-lokasi, ranté dokter gigi, sareng sababaraha usaha jasa bumi. Nalika kami onboarded klien ieu, kuring jujur ​​ngajempolan, dina jumlah pausahaan lokal nu teu boga sarana pikeun solicit, ngumpulkeun, ngatur, ngabales, sarta nyebarkeun testimonials customer maranéhanana sarta ulasan. Kuring bakal nyatakeun ieu sacara jelas ... upami jalma mendakan bisnis anjeun (konsumen atanapi B2B) dumasar kana lokasi geografis anjeun,

B2B: Kumaha Nyiptakeun Corong Generasi Timbal Media Sosial anu Éféktif

Média sosial mangrupikeun cara anu saé pikeun ngahasilkeun lalu lintas sareng kasadaran merek tapi éta tiasa rada nangtang dina ngahasilkeun kalungguhan B2B. Naha média sosial henteu efektif dina ngalayanan salaku corong penjualan B2B sareng kumaha cara ngatasi tantangan éta? Hayu urang coba ngartos eta kaluar! Média Sosial Tantangan Generasi Timbal Aya dua alesan utama naha platform média sosial hese janten saluran ngahasilkeun kalungguhan: Pamasaran média sosial interruptive - Henteu

Shoutcart: Cara Saderhana Pikeun Mésér Shout Ti Influencer Média Sosial

saluran digital terus tumuwuh dina laju gancang, tangtangan pikeun marketers madhab nalika aranjeunna mutuskeun naon ngamajukeun jeung dimana ngamajukeun produk jeung jasa maranéhanana online. Nalika anjeun badé ngahontal pamirsa énggal, aya saluran digital tradisional sapertos publikasi industri sareng hasil pamilarian… Pamasaran influencer terus ningkat popularitasna kusabab influencer parantos sacara saksama tumuwuh sareng curated pamiarsa sareng pengikutna dina waktosna. panongton maranéhanana geus