DialogTech: Call Attribution and Conversion Analytics

Sateuacan smartphone sareng alat sélulér, nalika pamasaran digital 100 persén desktop, atribusi langkung saderhana. Konsumén diklik dina iklan perusahaan atanapi email, nganjang ka halaman badarat, sareng ngeusian formulir pikeun janten pamimpin atanapi ngalengkepan pameseran. Pemasar tiasa ngabeungkeut kalungguhan éta atanapi mésér kana sumber pamasaran anu leres sareng akurat ngukur pangasilan dina unggal kampanye sareng kanal. Éta ngan saukur peryogi marios sadayana rampa pikeun nangtoskeun