Terminologi Tipografi: Apex to Swash and the Gadzook In Antar

Tipografi pikaresepeun pikeun kuring. Bakat désainer pikeun ngembangkeun font anu duanana unik bahkan tiasa nganyatakeun émosina teu aya anu luar biasa. Tapi naon anu ngawangun surat? Diane Kelly Nuguid ngahijikeun infographic munggaran anu masihan wawasan kana sababaraha bagéan surat dina tipografi. Pencét kana éta pikeun ningali pandangan lengkep. Tipografi Terminologi Glosarium Aperture - Ruang négatip bukaan atanapi sawaréh ditutupkeun ku