Upami Tim Eusi Anjeun Ngan Henteu Ieu, Anjeun bakal Tien Juara

Aya seueur tulisan di luar sana tentang kumaha seueurna eusi na. Sareng aya jutaan tulisan ngeunaan kumaha nyerat eusi hébat. Nanging, kuring henteu percanten salah sahiji jinis tulisan hususna ngabantuan. Kuring yakin akar eusi goréng anu henteu ngajalankeun ngan ukur hiji faktor - panilitian anu goréng. Goréng nalungtik topik, pemirsa, tujuan, persaingan, sareng anu sanésna ngahasilkeun eusi anu pikareueuseun anu henteu ngagaduhan unsur anu diperyogikeun pikeun