UpSnap: Periklanan Mobile, Lokal, sareng Target Geografis anu Terjangkau

UpSnap nawiskeun jaringan iklan sélulér anu nawiskeun langkung ti samilyar tayangan per bulan. Sareng ngalangkungan kemitraan aranjeunna sareng sababaraha situs anu pangageungna, aranjeunna tiasa ningalikeun iklan dina jaringan pihak katilu kalayan laju langkung ti 100 milyar kesan bulanan. UpSnap ngamungkinkeun anjeun nargétkeun palanggan anu caket kana bisnis anjeun. Sakali kampanye anjeun langsung, UpSnap bakal nembongkeun iklan sélulér anjeun ka konsumén dina radius lima mil. Sasaran dilegakeun ka luar dumasar