6 Gagasan Marketing Kandungan Anggaran Rendah pikeun Usaha Leutik

Anjeun parantos terang yén anjeun teu ngagaduhan anggaran pamasaran pikeun bersaing sareng "budak gedé." Tapi warta anu hadé nyaéta ieu: dunya digital pamasaran parantos disaruakeun sareng lapangan sapertos anu sateuacanna. Usaha alit gaduh seueur tempat sareng taktik anu efektif sareng murah. Salah sahiji, tangtosna, nyaéta pamasaran kontén. Nyatana, éta tiasa janten paling hemat biaya tina sadaya stratégi pamasaran. Ieu taktik pamasaran eusi

PacketZoom's Mobile Expresslane CDN Parantos damel sareng Amazon Cloudfront

PacketZoom, perusahaan anu ningkatkeun kinerja aplikasi seluler liwat téknologi jaringan seluler dina-aplikasi, ngumumkeun hiji kemitraan sareng Amazon CloudFront ngalebetkeun CloudFront dina layanan Mobile Expresslane PacketZoom. Solusi dibundel nawiskeun pangembang aplikasi mobile platform mobile anu munggaran sareng ngan ukur pikeun sadaya kaperluan kinerja jaringanna. Éta platform sélulér sadaya-dina-hiji munggaran anu alamat sadaya kabutuhan kinerja pikeun aplikasi mobile - pangukuran, kinerja mil-panungtungan, sareng kinerja-mil-tengah. Sorotan tina jasa kaasup: PacketZoom's Mobile Expresslane