20 Faktor konci anu mangaruhan Paripolah Konsumén E-Dagang

Wah, ieu mangrupikeun infographic anu luar biasa sareng dirancang kalayan hadé ti BargainFox. Kalayan statistik dina unggal aspék paripolah konsumen online, éta masihan terang naon anu leres-leres mangaruhan tingkat konvérsi dina situs e-commerce anjeun. Unggal aspek pangalaman e-commerce anu disayogikeun, kalebet desain halaman wéb, pidéo, kagunaan, kagancangan, pamayaran, kaamanan, pamiceunan, pangiriman, layanan palanggan, obrolan langsung, ulasan, kasaksian, papacangan palanggan, hapé, kupon sareng diskon, pengiriman barang, program kasatiaan, média sosial, tanggung jawab sosial, sareng ritel.

Kumaha Ngahasilkeun Nilai tina Digital Marketing

Ngan minggu ayeuna ieu kuring diwawancara ngeunaan padamelan optimasi anu kami lakukeun sareng salah sahiji masalah anu kami anggap penting pikeun seueur prospek sareng usaha pamasaran klien kami nyaéta aranjeunna hoyong yén aranjeunna henteu ngawangun situs pikeun prospek sareng klienna - aranjeunna ngawangun éta pikeun sorangan. Entong salah kuring, pastina perusahaan anjeun hoyong cinta situs anjeun sareng bahkan ngagunakeunana salaku sumber… tapi hierarki, platform, sareng

Ngadamel Pangalaman Palanggan Anu Pungkas

Sedengkeun Internét teras teras mekar sareng ngan ukur aya sababaraha dasawarsa, dunya saé pisan terang kumaha nyiptakeun pangalaman pelanggan anu hébat. Paralel antara cara anjeun ngubaran konsumén sacara langsung sareng cara anjeun ngubaran aranjeunna online sami pisan nalika anjeun nyobian nyiptakeun pangalaman pelanggan anu pamungkas. Infographic ku Monetate: Konsumén ngarepkeun interaksi online anu relevan pisan sareng mérek. Pikeun seueur usaha, kamampuan nganteurkeun hiji

Perencanaan, Desain, sareng Ngaoptimalkeun Halaman Wéb

Lemonhead parantos ngembangkeun infographic anu saé ieu pikeun mempermudah prosés perencanaan, ngarancang sareng ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun. Infographic nyandak anjeun ngalangkungan masing-masing tina tilu tahap sareng ngahijikeun kagunaan, hirarki, uji coba, pilihan kecap konci sareng faktor konci anu sanés pikeun dilebetkeun. Ngarencanakeun, ngararancang sareng ngaoptimalkeun halaman wéb anu disederhanakeun ku inisiatif internét. Desain infographic anu disederhanakeun halaman wéb mangrupikeun prosés desain halaman wéb ku cara anu saderhana nganggo perencanaan anu efektif, perenah desain sareng palaksanaan stratégis. Sapotong hiji

Pidéo ngeunaan Desain ngalawan usability

Jon Arnold ngalakukeun padamelan anu saé ngajelaskeun naon anu dilakukeun ku perusahaan na, Tuitive = Usability. Aya sababaraha aplikasi anu luar biasa di luar sana anu henteu pernah ningali cahaya panon poé. Aplikasi na tiasa méréskeun sababaraha masalah anu sesah pisan, tapi upami teu aya anu leres-leres terang kumaha ngagunakeunana, ninggali bakal luhur sareng penjualan bakal sesah. Manajer mérek, manajer produk sareng désainer grafis sering nangtoskeun rupa sareng aplikasi tina aplikasi. Kagunaan nyaéta