UserVoice: Eupan Balik, Permintaan Fitur sareng Pelacakan Bug Dijieun Sederhana!

Jalma-jalma di UserVoice parantos sibuk ngawangun sareng nguji alat-alat anyar pikeun ngabantosan anjeun ngalaksanakeun pangguna, kéngingkeun umpan balik anu didorong ku data anu langkung saé, sareng nyayogikeun dukungan anu langkung saé tibatan kantos. Salami sababaraha sasih terakhir aranjeunna parantos nyobian sababaraha alat ieu dina konsol admin UserVoice konsuménna, kalebet widget Kepuasan sareng SmartVote anu anyar, ogé bentuk kontak anu langkung saderhana. Ayeuna, aranjeunna nyayogikeun alat-alat énggal ieu kanggo sadayana! Papanggih anu anyar,

Lima Patanyaan ngeunaan Strategi Optimisasi Eusi

Pareum sareng ayeuna kuring perhatoskeun yén sababaraha ahli média sosial nyarios ka perusahaan henteu masalah dimana aranjeunna ilubiung dina média sosial, ngan éta anu aranjeunna leres-leres ngalakukeun. Batur ngajawab pamekaran strategi média sosial sateuacan kantos ngamimitian. Aya lima patarosan anu anjeun kedah naroskeun ka diri nalika nyiptakeun kontén dina wéb: Dimana eusi éta kedah ditempatkeun? - platform anu anjeun pasang kontén kedah dioptimalkeun pikeun pemirsa target anjeun