Janrain: Candak sareng Gedekeun Ayana Sosial Anjeun

Janten anjeun ngagaduhan ayana média sosial anjeun sareng jalan. Anjeun nuju nambihan kipas sareng pengikutna sadidinten sareng kéngingkeun trickle pengunjung kana situs anjeun. Média sosial nyayogikeun anjeun kamekaran, tapi anjeun henteu ningali pangasilan dina investasi anu dicarioskeun ku sadayana guru média sosial. Média sosial sigana mangrupikeun jaring anu ageung ieu, tapi anjeun henteu néwak nanaon sabab sadayana jalma lolos kana liang. Aya dua kajadian kritis