Strategi Go-To & Tantangan Pikeun Liburan Pamasaran dina Jaman Pasca-Covid

Waktos khusus taun caket, waktos urang sadayana ngarepkeun bersantai sareng anu dipikacinta sareng anu paling penting ngalibetkeun balanja liburan. Sanaos henteu sapertos liburan anu biasa, taun ayeuna misah kusabab gangguan nyebar ku COVID-19. Nalika dunya masih bajoang pikeun nyanghareupan kateupastian ieu sareng balik deui kana normalitas, seueur tradisi liburan ogé bakal perhatoskeun parobihan sareng sigana béda