Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif