Kampanye Google Analytics UTM Querystring Pangwangun

Ngamangpaatkeun alat ieu ngawangun URL Kampanye Google Analytics anjeun. Formulirna ngesahkeun URL anjeun, kalebet logika naha éta parantos ngagaduhan querystring dina jero na, sareng nambihan sadayana variabel UTM anu cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, sareng opm_material utm_content. Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun alatna: Kumaha Ngumpulkeun sareng Ngalacak Data Kampanye di Google Analytics Ieu pidéo lengkep ngeunaan perencanaan