Kumaha Parameter UTM Dina Email Gawé Sareng Kampanye Google Analytics?

Kami ngalakukeun sakedik migrasi sareng palaksanaan proyék panyadia ladenan email pikeun klien kami. Sanaos henteu sering dieusian dina pernyataan padamelan, salah sahiji strategi anu urang teraskeun nyaéta mastikeun yén komunikasi email sacara otomatis ditandaan ku parameter UTM supados perusahaan tiasa niténan dampak pamasaran email sareng komunikasi dina lalu lintas situs sadayana. Ieu mangrupikeun detil penting anu sering dipopohokeun… tapi henteu kedahna. Naon

Kumaha Aktipkeun Otomatis Google Analytics UTM Tracking dina Salesforce Marketing Cloud

Sacara standar, Salesforce Marketing Cloud (SFMC) henteu terintegrasi sareng Google Analytics pikeun nambihkeun variabel querystring tracking UTM ka unggal tautan. Dokuméntasi ngeunaan integrasi Google Analytics biasana nunjuk ka integrasi Google Analytics 360… . Pikeun integrasi Tracking Kampanye Google Analytics dasar,

Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif

Kampanye Google Analytics UTM Querystring Pangwangun

Ngamangpaatkeun alat ieu ngawangun URL Kampanye Google Analytics anjeun. Formulirna ngesahkeun URL anjeun, kalebet logika naha éta parantos ngagaduhan querystring dina jero na, sareng nambihan sadayana variabel UTM anu cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, sareng opm_material utm_content. Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun alatna: Kumaha Ngumpulkeun sareng Ngalacak Data Kampanye di Google Analytics Ieu pidéo lengkep ngeunaan perencanaan