Kumaha Épéktip Lacak Konversi sareng Penjualan anjeun dina Email Marketing

Marketing email sami pentingna dina ngamangpaatkeun konvérsi sapertos anu kantos aya. Nanging, seueur pemasar masih gagal ngalacak kinerjaana ku cara anu bermakna. Bentang pamasaran parantos mekar dina tingkat anu gancang dina Abad 21, tapi sapanjang naékna média sosial, SEO, sareng pamasaran kontén, kampanye email teras-terasan tetep luhur tina ranté dahareun. Nyatana, 73% pemasar masih ningali pamasaran email salaku sarana anu paling efektif

Kampanye Google Analytics UTM Querystring Pangwangun

Ngamangpaatkeun alat ieu ngawangun URL Kampanye Google Analytics anjeun. Formulirna ngesahkeun URL anjeun, kalebet logika naha éta parantos ngagaduhan querystring dina jero na, sareng nambihan sadayana variabel UTM anu cocog: utm_campaign, utm_source, utm_ Medium, sareng opm_material utm_content. Upami anjeun maca ieu ngalangkungan RSS atanapi email, klik kana situs pikeun ngagunakeun alatna: Kumaha Ngumpulkeun sareng Ngalacak Data Kampanye di Google Analytics Ieu pidéo lengkep ngeunaan perencanaan