Desain UX sareng SEO: Kumaha Dua Unsur Wéb ieu tiasa Gawé babarengan pikeun Kauntungan anjeun

Kana waktosna, ekspektasi pikeun halaman wéb parantos mekar. Harepan ieu netepkeun standar pikeun kumaha karajinan pangalaman pangguna anu ditawarkeun ku situs. Kalayan kahoyong mesin pencari pikeun nyayogikeun hasil anu paling relevan sareng paling nyugemakeun pikeun pamilarian, sababaraha faktor peringkat diperhatoskeun. Salah sahiji anu paling penting ayeuna nyaéta pangalaman pangguna (sareng sababaraha elemen situs anu nyumbang kana éta.). Maka, tiasa disimpulkeun yén UX penting pisan

2017 Desain Wéb sareng Tren Pangalaman Pamaké

Kami leres-leres resep perenah kami sateuacanna dina Martech tapi terang yén éta katingalina rada sepuh. Nalika éta fungsina, éta ngan henteu kéngingkeun pangunjung énggal sapertos anu kantos dilakukeun. Kuring yakin jalma-jalma dugi ka situs éta, panginten éta rada kasép dina desainna - sareng aranjeunna nyandak asumsi yén konténna ogé tiasa. Sacara sederhana, urang ngagaduhan orok anu awon. Kami resep ka orok éta, urang damel pisan