CX versus UX: Bédana Palanggan sareng Pamaké

Waktu maca: 2 menit CX / UX - Ngan aya hiji hurup anu bénten? Nya, langkung ti hiji hurup, tapi aya seueur kamiripan antara pangalaman Pangalaman Palanggan sareng Pangalaman Pamaké. Profesional anu ngagaduhan padamelan pikeun diajar ngeunaan jalma ku ngalakukeun panilitian! Kasaruaan Pangalaman Palanggan sareng Pangalaman Pamaké Tujuan sareng prosés Pangalaman Pamaké sering mirip. Duanana ngagaduhan: Rasa yén bisnis sanés ngan ukur ngeunaan jual beuli, tapi ngeunaan nyugemakeun kabutuhan sareng nyayogikeun nilaina

POP: Aplikasi Ponsel Anjeun pikeun Prototyping dina Kertas

Waktu maca: <1 menit Kuring parantos nyobian seueur alat prototipe anu béda pikeun nyiptakeun wireframes sareng elemen antarbeungeut pangguna ... tapi kuring teras-terasan ditarik deui kana kertas. Sugan upami kuring ngagaleuh sketsa, kuring tiasa gaduh tuah ... Abdi sanés jalmi beurit nalika nyetak (acan). Lebetkeun POP, aplikasi sélulér atanapi tablet anu ngamungkinkeun pangguna ngagabungkeun poto prototipe kertas anjeun sareng hotspot kanggo interaktivitas. Éta geulis akalna! Dimimitian ku ngagambar

Pingdom: Kinerja, Monitoring, sareng Manajemén

Waktu maca: <1 menit Kami parantos lami janten Pingdom. Éta alat anu maot-saderhana pikeun ngawas situs anjeun, aplikasi wéb sareng API pikeun mastikeun yén éta siap sareng jalan. Urang ngawaskeun Martech Zone, DK New Media sareng CircuPress kalayan jasa. Nalika damel sareng hiji klien, kami nerapkeun éta di, kami nelepon API khusus anu direspon ku pamundut anu sesah sahingga urang tiasa ngawas waktos réspon tina aplikasi ti panjuru dunya.

UserZoom: Kagunaan Sacara Épéktip Ongkos sareng Pangropéa Palanggan

Waktu maca: <1 menit UserZoom nyayogikeun platform perangkat lunak panilitian pangguna online online berbasis sadaya-kanggo-hiji perusahaan pikeun sacara uji coba uji-efektif, ngukur sora palanggan sareng nganteurkeun pangalaman palanggan anu hébat. UserZoom nyayogikeun kamampuan panilitian kanggo desktop, kalebet uji coba kagunaan jauh, asihan kartu, uji tangkal, uji coba klik tangkapan layar, uji coba timeout tangkapan layar, survey online, VOC (Survei Intercept), VOC (Tab Umpan Balik) ogé tés kagunaan sélulér sareng aplikasi mobile Sora (Nyegat). Hasil panilitian dina data kagunaan, réspon survey,

Slides: Interaction Design, User Interface Design, User Experience Design

Waktu maca: <1 menit Kuring mariksa proyék sumber kabuka anu écés pisan wengi ayeuna disebat slides dimana anjeun tiasa nyulam halaman HTML sareng CSS babarengan dina pangalaman pintonan slaid anu tiasa dianggo dina platform. Éta tiasa dianggo dina alat sélulér sareng tablet (bahkan ngadukung layar sentuh sareng layar lengkep). Sareng slide na disimpen online tapi tiasa dipajang ogé offline! Éta ogé nyingkronkeun sareng Dropbox sareng tiasa dibagi sakumaha anu kuring lakukeun di handap! Ieu slide anu saé, ringkes