Slides: Design Interaction, User Interface Design, User Experience Design

Kuring mariksa proyék sumber kabuka anu écés pisan wengi ayeuna disebat slides dimana anjeun tiasa nyulam halaman HTML sareng CSS babarengan dina pangalaman pintonan slaid anu tiasa dianggo dina platform. Éta tiasa dianggo dina alat sélulér sareng tablet (bahkan ngadukung layar sentuh sareng layar lengkep). Sareng slide na disimpen online tapi tiasa dipajang ogé offline! Éta ogé nyingkronkeun sareng Dropbox sareng tiasa dibagi sakumaha anu kuring lakukeun di handap! Ieu slide anu saé, ringkes

Email Marketing atanapi Facebook Marketing?

Derek McClain naroskeun dina Facebook: Upami anjeun bisnis anu ngalakukeun pamasaran online, anjeun langkung resep ngagaduhan alamat email batur atanapi ngagaduhan jalma anu sami salaku Fan Facebook alias Jalma anu "resep" halaman anjeun? Pikirkeun anu ieu sateuacan anjeun ngajawab. Éta patarosan anu saé. Abdi sanés penggemar "atanapi" kalayan pamasaran online. Kuring yakin pendekatan pamasaran multi-kanal ningkatkeun réspon sacara umum sapanjang pamasaran anjeun. Facebook siga pamasaran média sosial

Milarian Pendapat Kadua? Saratus?

Aya cukup badai nalika kuring promosikeun ngamangpaatkeun crowdSPRING. Jalma-jalma di komunitas desain anu kuring hormat pisan sanaos rada munafik pikeun ngahargaan crowdSPRING sareng sistem spésip sanés sapertos 99designs, bari ngadukung ngiringan agénsi desain ogé. Kuring henteu percanten éta salah sahiji atanapi anu sanés, kuring ngahargaan duanana! Kuring nangtang sababaraha Henteu! Pendukung spésip pikeun ngahasilkeun sababaraha saran: Kumaha carana ngamimitian usaha janten hébat

Desain Wéb: Sanés Ngeunaan Anjeun

Naha anjeun badé ngadamel desain ulang halaman wéb ageung? Kumaha ngeunaan ngawangun deui aplikasi parangkat lunak anu clunky-tapi-kritis éta? Sateuacan anjeun teuleum, émut yén arbiter terakhir kualitas sanés anjeun, éta pangguna anjeun. Ieu sababaraha léngkah pikeun langkung paham kana kabutuhan sareng paripolahna sateuacan anjeun nyéépkeun dolar program anu berharga.