11 Prakték Email Goréng Pikeun Ngahindarkeun Upami Anjeun Henteu Hayang Palanggan Angry

Basisir Katilu Digital damel sareng Reachmail pikeun ngaidentipikasi paripolah anu paling parah sareng prakték pangageungna anu dipamerkeun ku para pemasar email. Infographic aranjeunna ngarancang numbu unggal paripolah kana karakter budaya pop anu berkesan pikeun ngabantosan para pemasar émut sareng ngaasosiasikeun kabiasaan goréng. Éta ogé kalebet naséhat anu tiasa dipilampah dina ngarobah paripolah anu goréng kana anu hadé. Hanjakalna, henteu sadayana anu ngatur pakakas pamasaran email ngagunakeunana kalayan leres. Éta mungkin anjeun damel salah sahiji atanapi langkung