Pendekatan 8 Léngkah pikeun Pamasaran Eusi anu Suksés

Ukuran nangtung parantos ngembangkeun pendekatan 8-léngkah pikeun ngembangkeun proyék pamasaran eusi anu suksés anu kalebet pangwangunan stratégi, idéasi, nyiptakeun kontén, optimalisasi, promosi kontén, distribusi, pamiaraeun kalungguhan sareng pangukuran. Nempo pamasaran kontén ieu salaku strategi anu kohesif salami siklus hirupna pelanggan penting pisan sabab éta ngajajarkeun eusi sareng panggung atanapi maksud anu nganjang ka situs anjeun sareng mastikeun aya jalan pikeun konvérsi. Nyiptakeun kontén dina tingkatan na. Kalayan ampir 50%