TikTok Pikeun Usaha: Ngahontal Konsumén Anu Cocog Dina Jaringan Pidéo Pondok Ieu

TikTok mangrupikeun tujuan anu pangpayunna pikeun video mobile bentuk pondok, nyayogikeun eusi anu pikaresepeun, spontan, sareng asli. Aya sakedik mamang ngeunaan tumuhna: Statistik TikTok TikTok ngagaduhan 689 juta pangguna aktif bulanan di dunya. Aplikasi TikTok parantos diunduh langkung ti 2 milyar kali dina App Store sareng Google Play. TikTok rengking salaku aplikasi anu paling diunduh paling luhur di Apple App Store Apple kanggo Q1 2019, kalayan langkung ti 33 juta unduhan. 62 persén

Kumaha Panerbit Tiasa Nyiapkeun Tumpukan Tech Pikeun Ngahontal Pamirsa anu Langkung Fragmented

2021 bakal ngajantenkeun atanapi ngarecah éta pikeun panerbit. Taun anu bakal datang bakal ngagandakan tekanan pikeun pamilik média, sareng ngan ukur pamaén anu paling pinter anu tetep tetep hirup. Iklan digital sakumaha urang terang yén éta bakal réngsé. Kami ngalih ka pasar anu langkung fragmentasi, sareng penerbit kedah ngémutan deui tempatna dina ékosistem ieu. Penerbit bakal nyanghareupan tantangan kritis ku kinerja, idéntitas pangguna, sareng panangtayungan data pribadi. Supados

Clipcentric: Média Beunghar sareng Manajemén Kreatif Iklan Video

Clipcentric nyayogikeun pangguna na sareng seueur pilihan alat sareng témplat anu masihan kendali lengkep pikeun unggal léngkah prosés produksi hasilna leres-leres responsif iklan média euyeub lintas-platform. Tim iklan tiasa gancang ngararancang sareng ngembangkeun pariwara HTML5 dinamis anu ngajalankeun lancar di lingkungan mana waé. Ruang Seret-na-Serelek - Sacara intuitif séred sareng leupaskeun komponén iklan kana ruang kerja khusus-alat pikeun kontrol lengkep, sareng dimana anu anjeun tingali naon anu anjeun kéngingkeun. Ngarang HTML5 Anu Kuat - Ngahasilkeun

Vungle: Monetisasi Aplikasi Ponsel Anjeun sareng Pidéo Dina-Aplikasi

Spasi aplikasi sélulér mangrupikeun waktos anu kompetitif sareng dinten-dinten ngadamel aplikasi, ngecas sababaraha artos, sareng ngarep-ngarep anjeun kéngingkeun inpormasi anu jauh di tukangeun urang dina seueur industri. Nanging, pameseran dina aplikasi sareng iklan dina aplikasi terus ngabantosan monetisasi investasi anu luar biasa anu dimangpaatkeun ku pangembang aplikasi sareng aplikasi seluler. Vungle mangrupikeun salah saurang pamimpin di industri ieu, nyayogikeun penerbit SDK anu mantap pikeun iklan pidéo interaktif

Daptar Ukuran Iklan Standar pikeun Iklan Online

Standar mangrupikeun kabutuhan nalika ngeunaan iklan iklan online sareng ukuran ajakan-to-aksi. Standar ngaktipkeun publikasi sapertos milik urang pikeun ngabakukeun témplat kami sareng mastikeun tata perenahna bakal nampung iklan anu pangiklan parantos parantos diciptakeun sareng diuji di jaring. Kalayan Google Adwords janten master panempatan iklan, kinerja iklan bayar per-klik di saluruh Google nandeskeun industri. Ukuran Iklan Anu Luhur dina Google Leaderboard - 728 piksel lega ku 90 piksel jangkung Setengah Halaman -

Naha Iklan Video Anjeun Ditingali?

Sakedik langkung ti satengah sadaya iklan dina halaman pidéo ditingali ngalangkungan wéb, kaayaan anu sesah pikeun para pemasar anu ngarepkeun kauntungan tina panémbong pidéo anu tumuh di parangkat. Éta henteu sadayana berita anu goréng ... bahkan iklan pidéo anu sabagian didéngékeun masih aya pangaruhna. Google nganalisis platform iklan DoubleClick, Google sareng Youtube -na pikeun nyobian ngaidentipikasi faktor-faktor anu ngabantosan kumaha ningali titingalian iklan video éta. Naon

Ukuran Anu Ditingali: Pidéo sareng Média Anu Diasilkeun

Ukuran Anu Kasohor nyayogikeun agénsi sareng mérek ageung kasempetan pikeun nyebarkeun konténna ka pemirsa anu relevan. Platformna ngahontal langkung ti 380 juta pemirsa pidéo unggal bulan. Dugi ka ayeuna, aranjeunna parantos ngukur 3 triliun tontonan video, langkung ti 500 juta video, sareng langkung ti 10,000 kampanye iklan video. Ukuran Anu Katingali nganteurkeun iklan pidéo dumasar-pilihan anu pas ka jalma anu pas dina waktos anu pas dina panerbit anu leres, ngabantosan pangiklan merek ngalawan fragméntasi média bari ngaoptimalkeun