Hopin: Tempat Maya Pikeun Ngajalankeun Dursasana kana Acara Online Anjeun

Nalika lockdowns nyetir acara virtual, éta ogé ngagancangkeun panarimaan acara online. Ieu penting pikeun perusahaan mikawanoh. Sedengkeun acara di jalma sigana bakal balik salaku saluran penjualan sareng pamasaran anu kritis pikeun perusahaan, éta ogé kamungkinan kajadian maya bakal ditarima sareng janten saluran konci ogé. Sedengkeun platform rapat virtual has nawiskeun alat anu tiasa diterapkeun pikeun ngagaduhan rapat atanapi webinar, alat-alatna murag

Acquire.io: Platform Dursasana Palanggan Terpadu

Konsumén mangrupikeun kahirupan pikeun unggal bisnis. Acan, ngan sababaraha perusahaan anu tiasa ngajaga tuntutan anu mekar, nyésakeun seueur kasempetan pikeun firma anu siap nanem modal dina pangalaman palanggan sareng ningkatkeun pangsa pasarna. Henteu anéh, manajemén CX parantos muncul salaku prioritas utama pikeun pamimpin bisnis anu nyimpen jauh jumlah sumberdaya pikeun ngajantenkeunana. Nanging, tanpa téknologi anu leres, moal mungkin pikeun ngahontal

Obrolan Video Badé Utamana Pikeun Halaman Wéb Perusahaan sareng Platform E-commerce

Salesforce parantos nyebarkeun tulisan lengkep sareng infographic ngeunaan pangaruh sareng prakték pangsaéna obrolan video pikeun layanan palanggan. Saluran layanan palanggan ieu ngagabungkeun kanyamanan live chat sareng telepon ku sentuhan pribadi pidéo. Kalayan rubakpita anu seueur, laju 5G di juru, sareng paningkatan anu signifikan dina téknologi komunikasi pidéo, henteu diragukeun yén obrolan video badé tumuh dina pangaruh. Gartner ngira-ngira yén langkung ti 100 tina