Pitunjuk Pikeun Jenis sareng Pakakas Pikeun Ngamimitian Nyiptakeun Kursus Video Online

Upami anjeun hoyong ngadamel tutorial online atanapi kursus pidéo sareng peryogi daptar gunana sadaya alat sareng stratégi anu pangsaéna, maka anjeun bakal resep pituduh pamungkas ieu. Salami sababaraha sasih ka pengker, kuring sacara pribadi nalungtik sareng nguji seueur alat, pakakas sareng tips pikeun nyiptakeun tutorial sareng kursus pidéo anu suksés pikeun dijual dina internét. Sareng ayeuna anjeun tiasa nyaring daptar ieu pikeun gancang mendakan naon anu anjeun paling peryogikeun (aya kitu

Aplikasi Pembuat Tampilan Langsing Pangsaéna (Perangkat Lunak Desktop, Aplikasi Mobile, sareng Platform Online)

Parangkat lunak pembuat pintonan slaid anu saé ngamungkinkeun anjeun ngembangkeun presentasi atanapi pidéo anu saé ku sababaraha alat anu tiasa disesuaikan sapertos témplat, sora, épék, pormat téks sareng bentuk, sareng sanés file anu dihasilkeun disimpen dina sababaraha format sapertos. MPEG, MOV, .AVI atanapi .MP4, jst. Maka tiasa gampang diakses dina platform anu sanés sapertos Android, iOS atanapi komputer. Presentasi ieu tiasa ngabantosan anjeun ngajantenkeun acara-acara khusus sapertos ulang taun atanapi kawinan anu henteu hilap, sabab éta nyayogikeun anu pangsaéna

Animaker: Do-It-Your Animation Studio, Marketing Video Editor, sareng Video Ad Builder

Pidéo animasi sareng live kedah diperyogikeun pikeun unggal organisasi. Pidéo pikaresepeun pisan, ngagaduhan kamampuan ngajelaskeun konsép sesah sacara ringkes sareng nyayogikeun pangalaman anu sacara visual sareng anu kadéngé. Sedengkeun pidéo mangrupikeun médium anu luar biasa, éta sering henteu kapendak pikeun usaha alit atanapi pemasar kusabab sumber anu diperyogikeun: Pidéo vidéo sareng alat audio pikeun rékaman. Sora profesional pikeun skrip anjeun. Grafik sareng animasi profesional pikeun dilebetkeun. Sareng, meureun, anu paling mahal na

5 Tip Ngédit Pidéo pikeun Pemasar

Pamasaran pidéo parantos janten salah sahiji cara luhur pasar dina dasawarsa terakhir. Ku harga pakakas sareng program éditan turun sabab éta langkung sering dianggo, éta ogé langkung saé. Produksi pidéo tiasa hésé pikeun pas sababaraha kali mimiti anjeun nyobian. Milarian cara anu leres pikeun nyetél pidéo pikeun pamasaran langkung hésé tibatan éditan normal. Anjeun kedah nempatkeun

Ditch Editor Pidéo anjeun kanggo Salah sahiji Kalayan Sinkronisasi Audio

Minggu kamari ieu, kuring nuju damel dina ngarékoméndasi kasaksian konsumén pikeun klien. Videografer anu digarap ku aranjeunna hebat pisan, nyayogikeun sadaya video atah atah pikeun aranjeunna dina acara anu hoyong dirakit dina waktos payun. Aranjeunna ngabagi file MXF atah ka kuring supados kuring tiasa ngaunduhna sareng kuring langsung sadar yén kuring aya dina sirah. Panginten kuring nyaéta yén kuring ngan ukur badé pop