10 Jenis Pidéo YouTube Anu Bakal Ngabantosan Tumuwuh Usaha Leutik Anjeun

Aya deui YouTube tibatan video ucing sareng gagal kompilasi. Nyatana, seueur deui. Kusabab upami anjeun bisnis énggal nyobian ningkatkeun kasadaran merek atanapi ningkatkeun penjualan, terang kumaha nyerat, pilem, sareng ngamajukeun pidéo YouTube mangrupikeun kaparigelan pamasaran abad 21. Anjeun teu kedah anggaran pamasaran ageung kanggo nyiptakeun eusi anu ngarobah pandangan kana penjualan. Anu diperyogikeun nyaéta smartphone sareng sababaraha trik perdagangan. Sareng anjeun tiasa

Kumaha Nyiapkeun Lampu 3-Titik pikeun Pidéo Langsung anjeun

Kami parantos ngalakukeun sababaraha pidéo Facebook Live pikeun klien kami nganggo Switcher Studio sareng leres-leres resep kana platform streaming multi-video. Salah sahiji daérah anu kuring badé ningkatkeun nyaéta lampu kami. Abdi sakedik pemula pidéo nalika ngeunaan strategi ieu, janten kuring bakal teraskeun pikeun ngapdet catetan ieu dumasar kana umpan balik sareng tés. Kuring diajar satu ton ti para profesional di sakuriling kuring ogé - sababaraha anu kuring bagikeun di dieu!

Ngalengkepan Usaha anjeun pikeun Pidéo Profesional

Kami parantos damel sawatara bulan ka pengker dina kéngingkeun sababaraha alat pidéo pikeun DK New Media. Sanaos kami gaduh perusahaan pidéo anu luar biasa anu urang angkat ageung, ti waktos ka waktos, urang mendakan yén kami hoyong ngarékam sareng nyampur ogé video - sareng kami hoyong éta katingali profesional. Désainer grapik kami ogé ahli dina campuran video sareng audio janten kami ngusahakeun mendakan sababaraha alat dasar