Google Primer: Diajar Kamampuan Usaha Anyar sareng Digital Marketing

Pamilik bisnis sareng pemasar sering kabebeng nalika pamasaran digital. Aya pola pikir anu kuring ngadorong jalma-jalma pikeun diadopsi nalika aranjeunna mikirkeun ngeunaan penjualan sareng pamasaran online: Éta bakal teras-terasan - unggal platform nuju ngalaman parobihan anu kuat ayeuna - intél-intél buatan, diajar mesin, ngolah basa alam, realitas virtual, kanyataanana campuran, data ageung, blok, bot, Internét tina Hal… yeesh. Sedengkeun éta sora pikasieuneun, tetep émut éta sadayana pikeun