Rev: Audio sareng Transkripsi Pidéo, Tarjamahan, Keterangan, sareng Subtitling

Kusabab palanggan kami sangat téknis, éta sering sesah pikeun kami mendakan panulis anu kreatif ogé berpengetahuan. Ku langkungna waktos, urang janten bosen nulis ulang, sapertos panulis urang, janten kami nyobian prosés anu anyar. Kami ayeuna gaduh prosés produksi dimana kami nyetél studio podcast portabel dina lokasi - atanapi kami mencét éta - sareng kami ngarékam sababaraha podcast. Kami ogé ngarékam wawancara dina pidéo.

Kunaon Anjeun Kedah Investasi dina Pidéo Produk dina Situs Ecommerce Anjeun

Pidéo produk nawiskeun e-pangecér cara kreatif nunjukkeun produkna bari ogé ngamungkinkeun konsumén kasempetan ningali produk dina aksi. Dugi ka 2021, diperkirakeun yén 82% tina sadaya lalu lintas internét bakal diwangun ku konsumsi pidéo. Salah sahiji cara usaha eCommerce tiasa payun ieu nyaéta ku nyiptakeun video produk. Statistik anu Ngadorong Pidéo Produk pikeun Loka E-commerce anjeun: 88% tina pamilik bisnis nyatakeun yén pidéo produk naékkeun tingkat konversi Video produk

Mangpaat Pidéo pikeun Milarian, Sosial, Email, Dukungan… sareng Langkung Seueur!

Kami nembé ngalegaan tim kami di agénsi kami pikeun ngasupkeun videografer berpengalaman, Harrison Painter. Mangrupikeun daérah anu urang terang yén urang kurang. Nalika kami ngadamel skrip sareng ngaéksekusi pidéo animasi anu hébat ogé ngahasilkeun podcast hébat, blogging video kami (vlog) henteu aya. Pidéo henteu gampang. Dinamika pencahyaan, kualitas pidéo, ogé audio hésé dilakukeun ku leres. Kami ngan saukur henteu hoyong ngahasilkeun video rata-rata anu tiasa atanapi henteu