Kanyataanana Augmented sareng Virtual Bakal Kedah Dina Dagang

Nalika jalma naroskeun ka kuring pikeun prediksi, kuring biasana nunjuk ka batur. Abdi henteu seueur futuris, tapi kuring gaduh catetan lagu anu saé pikeun ningali kumaha kamajuan téknologi bakal mangaruhan paripolah jual beuli. Hiji téknologi anu kuring rada sepi ngeunaan nyaéta kanyataan anu ditambih sareng kanyataan virtual. Éta sadayana asik, tapi kuring yakin kami masih sababaraha taun jauh ti panggunaan praktis. Upami anjeun toko ritel, abdi bade