VIRURL: Eusi Anu Disponsoran sareng Pembayaran Sosial Dibayar

Kami mayar sababaraha sebaran kontén sareng mayar iklan dipareuman sareng sajabana. Penting pikeun kéngingkeun kontén kami di payun langkung seueur pemirsa - sareng kami mendakan yén panempatan kualitas luhur ngagaduhan kami sababaraha pangunjung anu hadé sareng relevan anu tetep. Nalika Facebook ningkatkeun promosi mayar, Google terus ngaleutikan perumahan organik, sareng mesin pencari terus merangan taktik ti ahli SEO anu nipu, panyadia kontén bakal dijojokeun pikeun saukur

Meunang Wii ti Noobie!

Réréncangan anu saé kuring, Patric… alias Tuan Noobie, masihkeun Nintendo Wii! Patric parantos janten sobat hébat blog kuring dina sataun katukang sareng urang ngagaduhan seueur sacangkir kopi sareng réréncangan urang dina Piala Bean. Sakumaha pikagumbiraeun nalika kuring nampi ngeunaan gadget pangénggalna atanapi téknologi pang anyarna, penting pikeun kuring pikeun émut yén bagian anu saé tina jalma anu nganjang ka situs kuring henteu ngagaduhan pitunjuk