Visme: Alat Kakuatan pikeun Nyiptakeun Eusi Visual Anu Heboh

Urang sadayana parantos nguping yén gambar aya rébuan kecap. Ieu moal leres-leres ayeuna sabab urang nyaksian salah sahiji révolusi komunikasi anu paling pikaresepeun sepanjang waktos – anu gambarna terus ngagentos kecap. Rata-rata jalma émut ngan 20% tina naon anu aranjeunna baca tapi 80% tina naon anu aranjeunna tingali. 90% inpormasi anu dikirimkeun kana uteuk urang nyaéta visual. Éta sababna eusi visual parantos janten jalan anu paling penting pikeun

Élmu Marketing Visual

Bulan ieu kami ngagaduhan 2 photoshoot sareng klien, video drone, sareng video kapamimpinan panginten ... sadayana pikeun ngarobih situs sareng kontén klien kami. Unggal-unggal urang nukeurkeun rekaman stock sareng video dina situs konsumén sareng ngagentoskeunana sareng poto perusahaan, stafna, sareng konsuménna ... éta ngarobah situs, sareng papacangan sareng konversi ningkat. Éta salah sahiji hal anu halus anu urang henteu merta ngaidentipikasi nalika urang ningali situs, tapi

Kakuatan Marketing Infographic… Kalayan Peringatan

Publikasi ieu sareng kaseueuran padamelan anu urang lakukeun pikeun klien ngalibatkeun eusi visual. Ieu tiasa dianggo… pemirsa urang parantos sacara tumuh sareng fokus kana eusi visual sareng kami ogé ngabantosan klien kami ngagentoskeun kontén na ku eusi visual mangrupikeun bagian tina campuran. Ieu dina infographic anu diciptakeun ku Market Domination Media pikeun méréskeun kakuatan eusi visual. Éta henteu rahasia yén konsumén ngaréspon langkung saé pikeun pamasaran visual, sareng ieu

Kumaha Pemasaran Sosial Tumpukkeun sareng Iklan Tradisional

Kuring sama sekali henteu panentang iklan sareng mayar promosi, tapi seueur anu gaduh usaha bahkan sababaraha pemasar henteu ngabédakeun bédana. Seringna, pamasaran sosial ditingali ngan ukur saluran anu sanés. Nalika éta mangrupikeun strategi tambahan pikeun nambihan pamasaran anjeun, sosial nawiskeun kasempetan anu jauh béda. Média sosial parantos ngaganggu bentang iklan ti saprak éta nyebrot kana adegan sareng nawiskeun métrik anu tiasa dilacak anu ukur diimpikeun ku pemasar. Jeung