SpeakPipe: Pasang Suratsora dina Halaman Wéb anjeun

Upami bisnis anjeun teu ngagaduhan sumber daya pikeun ngatur telepon sareng ngaréspon unggal paménta anu ngalangkungan situs anjeun, anjeun panginten badé masang aplikasi voicemail sapertos SpeakPipe dina situs anjeun. Daripada bentuk obrolan atanapi kontak langsung, SpeakPipe ngamungkinkeun datang anjeun pikeun ngarekam pesen nganggo perekam hiji tombolna! SpeakPipe ngagaduhan sababaraha pilihan anu dibasajankeun gratis dugi ka $ 39 per bulan. Paket bénten-bénten, nyayogikeun pilihan anu béda pikeun jumlah total