UserTesting: Wawasan Manusa anu Dipénta Pikeun Ngaronjatkeun Pangalaman Palanggan

Pamasaran modéren sadayana ngeunaan konsumén. Supados suksés dina pasar anu dipuseurkeun-pelanggan, perusahaan kedah pokus kana pangalaman; aranjeunna kedah empati sareng ngupingkeun eupan balik konsumén pikeun teras-terasan ningkatkeun pangalaman anu diciptakeun sareng dikintunkeun. Perusahaan anu nganut wawasan manusa sareng kéngingkeun umpan balik kualitatif ti konsuménna (sareng sanés ngan ukur data survey) anu tiasa langkung saé hubunganana sareng hubungan sareng pembeli sareng konsumén na ku cara anu langkung bermakna. Ngumpulkeun manusa

iPerceptions: Sora Platform Palanggan

Voice of Customer (VoC) mangrupikeun wawasan koléktif kana kabutuhan konsumén, kahoyong, persépsi, sareng karesep anu didamel ngalangkungan patarosan langsung sareng teu langsung. Sedengkeun analitik wéb tradisional nyarioskeun naon anu dilakukeun ku pengunjung dina situs anjeun, analisis VoC ngajawab NAHA konsumén nyandak tindakan anu aranjeunna laksanakeun sacara online. iPerceptions mangrupikeun platform panilitian aktif anu ngamangpaatkeun téknologi intercept dina sababaraha titik touch, kalebet desktop, mobile sareng tablet. iPerceptions ngabantosan perusahaan pikeun ngarancang, ngumpulkeun, ngahijikeun sareng nganalisis VoC na

OpinionLab Analytics Integrasi sareng Nguji

OpinionLab mangrupikeun platform pikeun néwak inpormasi palanggan ngalangkungan survey sareng eupan balik ti halaman wéb anjeun. OpinionLab nyebutna Data Sora-Of-Pelanggan (VOC). OpinionLab ayeuna ngalegaan fitur na pikeun ngalebetkeun integrasi analytics sareng uji coba. Ieu seueur ngabantosan pikeun ngahubungkeun réspon pengunjung anjeun sareng kagiatan situsna. Kalayan biaya kéngingkeun palanggan énggal genep dugi ka tujuh kali tina nahan anu tos aya, anu penting pikeun merek pikeun ngepaskeun input