Ngatur Antarmuka Programming Aplikasi anjeun

Jam 2:30 di dieu di Paris, Perancis ... sareng kuring teu tiasa bobo janten naon anu langkung saé dilakukeun tibatan nyerat tulisan blog! DK New Media parantos damel sareng dua perusahaan nembé anu ngalaksanakeun téknologi pikeun ngatur antarbejaan pamrogramanana (API). API parantos janten fitur anu kuat sareng diperyogikeun pikeun platform naon waé supados para pemasar tiasa ngahijikeun sareng ngajadikeun otomatis sistem na. Bagéan sesah ngalaksanakeun API pikeun platform parangkat lunak anjeun nyaéta mastikeun anjeun