Clipcentric: Média Beunghar sareng Manajemén Kreatif Iklan Video

Waktu maca: 2 menit Clipcentric nyayogikeun pangguna na sareng seueur pilihan alat sareng témplat anu masihan kendali lengkep pikeun unggal léngkah prosés produksi hasilna leres-leres responsif iklan média euyeub lintas-platform. Tim iklan tiasa gancang ngararancang sareng ngembangkeun pariwara HTML5 dinamis anu ngajalankeun lancar di lingkungan mana waé. Ruang Seret-na-Serelek - Sacara intuitif séred sareng leupaskeun komponén iklan kana ruang kerja khusus-alat pikeun kontrol lengkep, sareng dimana anu anjeun tingali naon anu anjeun kéngingkeun. Ngarang HTML5 Anu Kuat - Ngahasilkeun