Ngadamel Pangalaman Palanggan Anu Pungkas

Sedengkeun Internét teras teras mekar sareng ngan ukur aya sababaraha dasawarsa, dunya saé pisan terang kumaha nyiptakeun pangalaman pelanggan anu hébat. Paralel antara cara anjeun ngubaran konsumén sacara langsung sareng cara anjeun ngubaran aranjeunna online sami pisan nalika anjeun nyobian nyiptakeun pangalaman pelanggan anu pamungkas. Infographic ku Monetate: Konsumén ngarepkeun interaksi online anu relevan pisan sareng mérek. Pikeun seueur usaha, kamampuan nganteurkeun hiji

Pitunjuk Patokan Email Marketing 2009

Ningkatkeun hasil Email anjeun kalayan tanggung jawab sareng éfisién sareng MarketingSherpa's 2009 Email Marketing Bechmark Guide. Usaha milarian cara anu efisien pikeun memaksimalkeun dampak sareng ngawangun hubungan naon anu sigana bakal manteng dina ékonomi global. Sareng Email teras janten salah sahiji cara anu paling sering dianggo sareng disalahgunakeun anu pemasar janten komunikasi sareng basis pelangganna. Tapi hiji-hijina cara pikeun ningkatkeun kinerja email anjeun nyaéta pasar sacara tanggung jawab sareng épéktip.