Kumaha Gancang Ngaluncurkeun Kampanye Dumasar Cuaca Henteu ngagaduhan Kamampuan Coding

Saatos penjualan Hideung Jumaah, kegelisahan balanja Natal, sareng penjualan pasca-Natal urang nuju usum penjualan anu paling membosankan taun deui - tiis, kulawu, hujan, sareng salju. Jalma-jalma linggih di bumi, daripada jalan-jalan nguriling balanja. Ulikan 2010 ku ékonom, Kyle B. Murray, ngungkabkeun yén paparan sinar matahari tiasa ningkatkeun konsumsi sareng kamungkinan urang ngaluarkeun. Nya kitu, nalika mendung sareng tiis, kamungkinan urang nyéépkeun turun. Sumawona, di

Mobilitas UZE: Platform Pasar Pikeun Periklanan Mobile Digital Di Luar Bumi

Salila pandemi, pasar iklan naék. Diperkirakeun, tangtosna, tapi turunna 19.1% dina H1 220 mangrupikeun pangaruh serius pikeun usaha. COVID-19 parantos ngarobih bentang konsumen, sabab ngagaduhan seueur aspek kahirupan sapopoe. Jalma-jalma nuju ngumbara kirang sareng ngirangan kirang. Pandemik ieu mudah-mudahan réngsé dina sababaraha bulan ka payun, tapi bulan-bulan ieu parantos ningkatkeun parobahan penting anu parantos muncul di dunya iklan. Mobile

Naon Téknologi Anu Dipiceun Ku Smartphone?

Kami badé angkat dina ulang taun ka-10 tina iPhone, diluncurkeun 29 Juni 2007. Siga psikopat anu ngayakinkeun, smartphone tiasa nempatkeun payun anu pikaresep. Aranjeunna marahmay, ngabantosan sareng siga moal nganyenyeri. Salami éta mangrupikeun pembunuh sadis anu ngaganggu jam alarm dina bobo sareng pastikeun sistem GPS anjeun henteu kantos kapendak deui. James Pelton Éta pantes pisan yén Téks Téks Seluler ngaluncurkeun infographic killer ieu:

3 Métode Lokalisasi Eusi Real-Time Pikeun Ningkatkeun Dursasana

Nalika jalma mikirkeun personalisasi eusi, aranjeunna mikir ngeunaan data pribadi anu dilebetkeun kana kontéks pesen email. Sanés ngan ukur ngeunaan saha waé prospek atanapi palanggan anjeun, éta ogé ngeunaan dimana aranjeunna ayana. Lokalisasi mangrupikeun kasempetan ageung pikeun ngajalankeun penjualan. Nyatana, 50% konsumén anu milarian lokal dina smartphone na didatangan toko dina hiji dinten, kalayan 18% ngarah kana mésér Numutkeun infographic ku Microsoft sareng VMob,

5 Téhnik Pikeun Ngahasilkeun Email Anjeun

Kalayan langkung ti 68% sadaya email janten SPAM, henteu ngan ukur sesah pikeun nyandak email anjeun ka koropak, muka éta dibuka sareng kontén anu diklik peryogi pisan perhatian. Ngungkit eusi email langsung tiasa janten strategi anu nempatkeun email anjeun di luhur. Kaasup eusi email langsung anu adaptasi sacara real waktos mangrupikeun konci pikeun ngirimkeun inpormasi anu relevan pikeun palanggan anjeun dina waktos anu pas. Dina infographic di handap