Pakakas Anu Hubungan Data Naon anu Dipaké ku Pamasar pikeun Ngukur sareng Nganalisis?

Salah sahiji tulisan anu paling sering dibagikeun anu kantos kami tulis nyaéta ngeunaan naon analitik sareng jinis alat analitik anu sayogi pikeun ngabantosan para pemasar ngawaskeun kinarya, nganalisis kasempetan pikeun paningkatan, sareng ngukur réspon sareng paripolah pangguna. Tapi alat naon anu dianggo pemasar? Numutkeun ka survey panganyarna Econsultancy urang, Pemasar nganggo analytics wéb anu luar biasa, maka Excel, analytics sosial, analytics mobile, A / B atanapi uji coba multivariat, basis data hubungan (SQL), platform intél bisnis, manajemén tag, solusi atribusi, otomatisasi kampanye,

Naon ari Analytics? Daptar Téhnologi Analisis Analytics

Kadang-kadang urang kedah deui kana dasar sareng leres-leres mikirkeun téknologi ieu sareng kumaha aranjeunna bakal ngabantosan urang. Analytics dina tingkat paling dasar na nyaéta inpormasi hasil tina analisis sistematis data. Kami parantos ngabahas terminologi analitik mangtaun-taun ayeuna tapi kadang alus pikeun balik deui kana dasar. Definisi Marketing Analytics Analytics pamasaran kalebet prosés sareng téknologi anu ngamungkinkeun para pemasar pikeun meunteun kasuksésan prakarsa pamasaranna

Piwik: Open Source Web Analytics

Piwik mangrupikeun platform analytics kabuka anu ayeuna dianggo ku individu, perusahaan sareng pamaréntah di panjuru dunya. Kalayan Piwik, data anjeun bakal janten milik anjeun. Piwik nawiskeun sakumpulan fitur anu mantep kalebet laporan statistik standar: kecap konci luhur sareng mesin pencari, halaman wéb, URL halaman luhur, judul halaman, nagara pangguna, panyadia, sistem operasi, pangsa pasar browser, resolusi layar, desktop VS mobile, papacangan (waktos dina situs , halaman per kunjungan, kunjungan berulang), kampanye luhur, variabel khusus, halaman asup / kaluar luhur,

The Disrupter dina Marketing Automation

Nalika kuring nembé nyerat perkawis jaman baheula, ayeuna sareng pikahareupeun pamasaran, hiji daérah fokus nyaéta pamasaran otomatisasi. Kuring nyarioskeun kumaha industri leres-leres beulah. Aya solusi low-end anu ngabutuhkeun anjeun pikeun cocog sareng prosésna pikeun hasil. Ieu henteu mahal ... seueur biaya rébuan dolar per bulan sareng dasarna meryogikeun anjeun ngarobih deui kumaha perusahaan dianggo pikeun cocog sareng metodologi na. Kuring yakin ieu mantra musibah pikeun seueur jalma