6 Patarosan pikeun Naroskeun Diri Sateuacan Mimitian Desain Website anjeun

Ngawangun halaman wéb tiasa janten tugas anu pikasieuneun, tapi upami anjeun nganggap éta salaku kasempetan pikeun ngaevaluasi deui bisnis anjeun sareng ngasah gambar anjeun, anjeun bakal diajar seueur ngeunaan mérek anjeun, sareng bahkan bakal senang ngalaksanakeunana. Nalika anjeun ngamimitian, daptar patarosan ieu kedah ngabantosan anjeun dina jalur anu leres. Naon anu anjeun hoyong halaman wéb pikeun laksanakeun? Ieu patarosan anu paling penting pikeun dijawab sateuacan anjeun ngamimitian

Mahalitas Gagal Desain Wéb Teuing umum

Nalika anjeun maca dua statistik ieu, anjeun bakal kaget. Langkung ti 45% sadaya bisnis teu gaduh halaman wéb. Sareng tina DIY (Do-It-Yourselfers) anu ngamimitian ngawangun situs, 98% diantarana gagal dina nyebarkeun pisan. Ieu bahkan henteu ngitung jumlah usaha anu gaduh halaman wéb anu ngan saukur henteu nyetir ngawujud ... anu kuring yakin mangrupikeun perséntase anu penting. Infographic ieu ti Webydo pinpoints masalah utama ku gagal