Roadmap Digital Marketing Anjeun 2014

Kadang-kadang langkung gampang pikeun nuturkeun garis anu titik-titik nalika anjeun milari mastikeun pamasaran digital anjeun saimbang sareng lengkep. Infographic ieu, pujian tina Dua Legit, tujuanana ngan ukur ngalakukeun éta. Leumpang anjeun ngalangkungan peta pamasaran ayana wéb anjeun, mobile, ecommerce, outbound, inbound, content sareng média sosial inisiatif pamasaran. Hiji unsur anu kaleungitan dina infographic ieu nyaéta kamampuan pikeun sadaya stratégi pikeun dianggo saling. Salaku conto, ngamangpaatkeun anjeun