Pentingna Stratégi Pamasaran Pidéo: Statistik sareng Tip

Kami ngan saukur ngabagi infographic ngeunaan pentingna pamasaran visual - sareng éta, tangtosna, kalebet video. Kami parantos ngalakukeun hiji ton video pikeun klien kami nembé sareng éta naékkeun tingkat dursasana sareng konvérsi. Aya seueur jinis video anu dirékam, dihasilkeun anu tiasa anjeun laksanakeun ... sareng tong hilap pidéo real-time dina Facebook, video sosial di Instagram sareng Snapchat, komo wawancara Skype. Jalma-jalma ngonsumsi seueur video. Naha Anjeun Peryogi