6 Patarosan pikeun Naroskeun Diri Sateuacan Mimitian Desain Website anjeun

Ngawangun halaman wéb tiasa janten tugas anu pikasieuneun, tapi upami anjeun nganggap éta salaku kasempetan pikeun ngaevaluasi deui bisnis anjeun sareng ngasah gambar anjeun, anjeun bakal diajar seueur ngeunaan mérek anjeun, sareng bahkan bakal senang ngalaksanakeunana. Nalika anjeun ngamimitian, daptar patarosan ieu kedah ngabantosan anjeun dina jalur anu leres. Naon anu anjeun hoyong halaman wéb pikeun laksanakeun? Ieu patarosan anu paling penting pikeun dijawab sateuacan anjeun ngamimitian

Perencanaan, Desain, sareng Ngaoptimalkeun Halaman Wéb

Lemonhead parantos ngembangkeun infographic anu saé ieu pikeun mempermudah prosés perencanaan, ngarancang sareng ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun. Infographic nyandak anjeun ngalangkungan masing-masing tina tilu tahap sareng ngahijikeun kagunaan, hirarki, uji coba, pilihan kecap konci sareng faktor konci anu sanés pikeun dilebetkeun. Ngarencanakeun, ngararancang sareng ngaoptimalkeun halaman wéb anu disederhanakeun ku inisiatif internét. Desain infographic anu disederhanakeun halaman wéb mangrupikeun prosés desain halaman wéb ku cara anu saderhana nganggo perencanaan anu efektif, perenah desain sareng palaksanaan stratégis. Sapotong hiji

Anjeun Badé Maca Saban Tulisan Upami Kuring…

CEO kuring parantos nyewa sumber waktos paruh pikeun ngahasilkeun salinan pamasaran anu urang butuhkeun nalika urang nyebarkeun halaman wéb pamasaran anyar kami. Jalma anu ngiring ngagaduhan latar pamasaran anu kuat tapi henteu latar belakang pamasaran wéb - Kuring yakin yén aranjeunna bakal tiasa nyandak éta gampang (kuring ngarepkeun éta!). Pikeun nyayogikeun sababaraha arah, kuring parantos nyayogikeun panulis naskah sareng sababaraha sumber anu hébat dina eusi tulisan. Salah sahiji sumberna nyaéta Eusi Top Junta42