Naon ari Server Iklan na? Kumaha Cara Ngalayanan Ad?

Waktu maca: 2 menit Éta sigana mah patarosan dasar anu saé, "Kumaha iklan dilayanan dina halaman wéb?" Prosésna rada rumit sareng kajadian dina waktos anu pondok. Aya penerbit di panjuru dunya anu nyayogikeun audién anu sasaran sareng sasaran anu diusahakeun ku pangiklan. Teras aya bursa iklan di panjuru dunya, padahal, dimana pangiklan tiasa sasaran, nawar, sareng nempatkeun iklan. Naon anu disebatna Server Ad Server nyaéta sistem-sistemna