Naon Google RankBrain?

Kontéks, maksud, sareng bahasa alami atanapi sadayana panghambat tina pamundut kecap konci saderhana. Bahasa henteu gampang dipikaharti, janten upami anjeun tiasa ngamimitian nyimpen pola biantara sareng kalebet spidol kontekstual pikeun milarian prediksi, anjeun tiasa ningkatkeun akurasi hasil. Google ngamangpaatkeun kecerdasan buatan (AI) pikeun ngalakukeun éta Naon Google RankBrain? RankBrain mangrupikeun kamajuan téknologi pamilarian Google ngalebetkeun pamrosésan basa alam sareng kecerdasan buatan pikeun ningkatkeun akurasi