Wawasan anu Menarik kana Kumaha Kecerdasan Berbasis Lokasi nyaéta Ngabantosan Pamasaran Mobil

Sababaraha taun ka pengker, kuring ngiringan latihan ku rekomendasi ti sobat Doug Theis dina jaringan. Doug mangrupikeun jaringan anu pangsaéna anu kuring terang janten kuring terang ngiringan bakal mayar ... sareng éta leres-leres. Anu kuring pelajari nyaéta seueur jalma anu ngalakukeun kasalahan nempatkeun nilai dina sambungan langsung, tibatan sambungan anu teu langsung. Salaku conto, kuring tiasa kaluar sareng nyobaan pendak sareng unggal perusahaan téknologi pamasaran ningali naha éta

Masa depan Terang tina Eceran

Sanaos kaseueuran bidang parantos ningali beuleum ageung dina kasempetan padamelan kalayan kamajuan téknologi, kasempetan padamelan eceran ayeuna nuju naék sareng milarian janten pilihan anu aman pikeun kapayunna. Hiji tina opat padamelan di Amérika Serikat aya dina industri ritel, tapi industri ieu kalebet langkung seueur tibatan ukur penjualan. Nyatana, langkung ti 40% jabatan di ritel mangrupikeun padamelan salain tina penjualan. 5 karir anu luhur

Laporan SoDA 2013 - Jilid 2

Édisi munggaran laporan SoDA 2013 ayeuna ngadeukeutan ampir 150,000 panémbong sareng unduhan! Angsuran kadua publikasi ayeuna siap ditingali. Édisi ieu kalebet kombinasi potongan kapamimpinan panginten, wawancara anu wawasan sareng karya anu leres-leres inventif anu diciptakeun pikeun merek top sapertos Nike, Burberry, Adobe, Whole Foods, KLM sareng Google. Kontributor kaasup panulis tamu terkenal ti mérek biru-chip, konsultasi sareng startup anu inovatif, ogé cahaya ti SoDA