Naon Ari CRM? Naon Mangpaat Nganggo Hiji?

Kuring kantos ningali sababaraha palaksanaan CRM anu hébat dina karir kuring… sareng anu leres-leres pikareueuseun. Sapertos téknologi naon waé, mastikeun yén tim anjeun kirang waktos damelna sareng langkung seueur waktos masihan nilai ku éta konci pikeun palaksanaan CRM anu hébat. Kuring parantos ningali sistem CRM anu kirang diterapkeun anu ngabekukeun tim penjualan… sareng CRM henteu dianggo anu ngaduplikasi usaha sareng staf anu bingung. Naon ari CRM? Sedengkeun urang sadayana nyauran parangkat lunak anu nyimpen inpormasi pelanggan