Naon Hartosna "Marketing Kontéks"?

Salaku jalma anu parantos ngajantenkeun karir tina eusi, komunikasi, sareng cariosan, kuring ngagaduhan tempat anu khusus dina haté pikeun peran "kontéks." Naon anu urang komunikasi-naha dina bisnis atanapi dina kahirupan pribadi urang - janten relevan pikeun pemirsa waé nalika aranjeunna ngartos kontéks pesen. Tanpa kontéks, hartosna leungit. Tanpa kontéks, panonton bingung ngeunaan kunaon anjeun komunikasi sareng aranjeunna, naon anu aranjeunna kedah candak, sareng, pamustunganana, naha pesen anjeun

Blogging Perusahaan pikeun Dummies: Wawancara sareng Chantelle Flannery

Ieu mangrupikeun pidéo anu kadua, sareng Chantelle Flannery, dina pidéo panulis kami anu dihasilkeun pikeun ngaleupaskeun Corporate Blogging for Dummies. Baheula dinten ieu, kami nyebarkeun pidéo munggaran, kalayan Douglas Karr. Tujuan kami tina pidéo sareng gabungna kana situs Tips Blogging Perusahaan nyaéta pikeun: Ngamajukeun medalna buku, Corporate Blogging For Dummies. Ngamajukeun situs sareng blogging perusahaan dina Twitter sareng Facebook. Promosikeun Chantelle sareng kuring nyarios sareng ngadidik perusahaan

Blogging Perusahaan pikeun Dummies: Wawancara sareng Douglas Karr

Tembok Rocky sareng Zach Downs ti Dua belas Bébas Media turun ka DK New Media kantor sareng pidéo pidéo Chantelle sareng kuring pikeun sababaraha video anu kami hoyongkeun dina situs Tip Blogging Perusahaan. Ieu mangrupikeun sési anu hebat. Henteu aya kontén anu naskah atanapi latihan. Kami marios tujuan kami sateuacan némbak: promosikeun medalna buku, Corporate Blogging For Dummies. Ngamajukeun situs sareng blogging perusahaan

Baca Teras Saya: Pemasaran gravitasi

Salajengna dina daptar bacaan (anu leres-leres numpuk) nyaéta Gravitational Marketing. Jalma anu saé di Wiley ngintunkeun kuring Buku Pemasaran - aranjeunna pasti terang yén kuring mésér buku Marketing. Pikeun anjeun anu nyingkahan buku bisnis sapertos bala tapi resep diajar kabiasaan manusa ... éta anu kuring resep ngeunaan buku Pemasaran. Aya anu naros ka kuring sakali upami kuring kantos diajar Sosiologi. Sigana mah kuring gaduh dina