Armature: Wireframing Extension Pikeun Illustrator CC / CS5 +

Seueur réréncangan kuring di industri parantos nganggo wireframe nganggo Illustrator tapi Armature parantos sumping - perpanjangan $ 24 kanggo Adobe Illustrator. Armature ngagaduhan kumpulan objék pikeun konsépisasi aplikasi wéb, aplikasi sélulér, sareng situs wéb pikeun simple drag & drop wireframing. Naon ari kawat na? Numutkeun ka Wikipedia: Wébfr wéb, ogé dikenal salaku skéma halaman atanapi blueprint layar, mangrupikeun pituduh visual anu ngagambarkeun kerangka kerangka hiji

Wireframing Gratis sareng Gampang nganggo Wireframe.cc

Meureun urang kedah mimitian ku naon wireframing! Wireframing mangrupikeun cara pikeun désainer pikeun gancang prototipe tata perenah rangka ka hiji halaman. Wireframes nampilkeun objék dina halaman sareng hubunganana séwang-séwangan, éta henteu nembongkeun desain grafis literal anu dilebetkeun. Upami anjeun leres-leres hoyong ngajantenkeun desainer anjeun, pasihan aranjeunna ku wireframe tina pamundut anjeun! Rahayat nganggo sadayana ti pulpen sareng kertas, dugi ka Microsoft Word, dugi ka tingkat lanjut

Parabot Pangembangan Wireframe meunang Interaktif

Pikeun taun kamari, kuring nuju berjuang pikeun milari alat wireframe anu saderhana, nambihan alat kolaborasi, sareng saleresna ngagaduhan komponén interaktif anu niru kumaha obyék HTML sareng elemen leres-leres jalan. Milarian abdi nembé réngsé ku Hotgloo. Tina situsna: HotGloo mangrupikeun aplikasi internét anu euyeub anu dirancang pikeun ngawangun wireframes online anu fungsina pikeun halaman wéb atanapi proyek wéb. Ngadamel sareng ngabagi prototipe online pinuh interaktif. Kolaborasi sareng kolega sareng bagikeun kaluaranna sareng klien.