WordPress: Lebetkeun Pamuter MP3 dina Post Blog Anjeun

Kalayan podcasting sareng ngabagi musik janten nyebar online, aya kasempetan anu saé pikeun ningkatkeun pangalaman pangunjung anjeun dina situs anjeun ku ngalebetkeun audio dina tulisan blog anjeun. Untungna, WordPress terus mekar pangrojongna pikeun nyisipkeun jinis média sanés - sareng file mp3 mangrupikeun salah sahiji hal anu gampang dilakukeun! Nalika mintonkeun pamuter pikeun wawancara anu anyar, hébat, hosting file audio anu saé panginten henteu disarankan. Kaseueuran wéb host pikeun

Rev: Audio sareng Transkripsi Pidéo, Tarjamahan, Keterangan, sareng Subtitling

Kusabab palanggan kami sangat téknis, éta sering sesah pikeun kami mendakan panulis anu kreatif ogé berpengetahuan. Ku langkungna waktos, urang janten bosen nulis ulang, sapertos panulis urang, janten kami nyobian prosés anu anyar. Kami ayeuna gaduh prosés produksi dimana kami nyetél studio podcast portabel dina lokasi - atanapi kami mencét éta - sareng kami ngarékam sababaraha podcast. Kami ogé ngarékam wawancara dina pidéo.