11 Kasalahan Pikeun Nyingkahan Kalayan Kampanye Email Marketing Anjeun

Kami sering ngabagi naon anu tiasa dianggo sareng pamasaran email, tapi kumaha upami hal-hal anu henteu tiasa dianggo? Nya, Surat Citipost ngahijikeun infographic anu padet, 10 Hal Anu Henteu Kedah Kalebet Dina Kampanye Email Anjeun anu nyayogikeun detil ngeunaan naon anu kedah dijauhan nalika nyerat atanapi ngararancang surélék anjeun. Upami anjeun hoyong suksés sareng pamasaran email, ieu mangrupikeun sababaraha faux-pas anu luhur anjeun kedah pastikeun nyingkahan nalika ngeunaan hal-hal anu anjeun henteu kedah lebetkeun dina anjeun.

Perpustakaan Eusi: Naon Éta? Sareng Naha Stratégi Pamasaran Eusi Anjeun Gagal Tanpa Éta

Mangtaun-taun ka pengker kami damel sareng perusahaan anu ngagaduhan sababaraha juta tulisan diterbitkeun dina situsna. Masalahna nyaéta saeutik pisan tulisan anu dibaca, bahkan kirang dina rangking mesin pencari, sareng kirang ti hiji persén diantaranana ngagaduhan pendapatan. Abdi nangtang anjeun marios perpustakaan eusi sorangan. Kuring yakin anjeun bakal kaget kana naon persén halaman anjeun anu saé populér sareng aktipitas anjeun

4 Strategi Penting Pikeun Bisnis Multi-Lokasi Anjeun Online

Éta sanés statistik anu ngareuwaskeun, tapi éta tetep cukup ngareureuwas - langkung satengah tina sadaya penjualan di toko dipangaruhan ku digital taun kamari dina infographic pangénggalna ngeunaan pamasaran bisnis multi lokasi anjeun online. MDG nalungtik sareng ngaidentifikasi opat taktik pamasaran digital penting yén unggal bisnis multi-lokasi kedah nyebarkeun anu ngalebetkeun milarian, platform, eusi, sareng tren alat. Pilarian: Optimalkeun "Buka Ayeuna" sareng Lokasi - Konsumén bergeser tina milarian hal-hal dumasar ka hareup sapertos

Sakumaha seueur Kandungan anu Dihasilkeun Online dina 60 Detik?

paling Anjeun panginten aya perhatosan anu kirang santai dina postingan kuring nembé. Nalika nyebarkeun unggal dinten parantos janten bagian tina DNA kuring dina taun-taun ayeuna, kuring ogé ditantang pikeun ngamajukeun situs sareng nyayogikeun langkung seueur fitur. Kamari, salaku conto, kuring teraskeun sareng proyek pikeun ngahijikeun rekomendasi whitepaper anu relevan kana situs éta. Mangrupikeun proyék anu kuring simpen sakitar sataun katukang sahingga kuring nyandak waktos nyerat sareng ngajantenkeun janten coding