Kecap Ngareuwaskeun Anu Dibikeun Eusi Top

Waktu maca: <1 menit Nembe, kuring nyerat ngeunaan 2 elemen konci anu judul artikel kedah dilebetkeun upami aranjeunna hoyong diklik sareng dibaca. Sababaraha kecap henteu ngan ukur mangaruhan naon anu dibaca ku jalma, éta ogé tiasa mangaruhan naon anu dibagikeun ku jalma! Infographic ieu ti ShortStack nyayogikeun data anu dikumpulkeun ti Iris Shoor, Leo Widrich sareng Scott Ayres. Kecap anu ngagaduhan kontén dibagikeun Tulisan Blog - Heran, Élmu, Twitter Kritik - Luhur, Tuturkeun, Punten Facebook - Saran, Endah, Inspirasi