Smallpdf: Konversi Gratis sareng Komprési Utiliti PDF

Kadang-kadang sanés platform anu rumit, mega-perusahaan, rumit anu leres-leres ngadamel dinten anjeun. Dinten ieu kami nampi sababaraha sampel hiji-lambar ti desainer urang anu katingali hebat tapi 12Mb nalika kuring ngarobah kana PDFs. Jujur, kuring henteu terang ngeunaan komprési PDF janten kuring indit sareng Google pikeun setélan sareng tutorial anu optimal. Anu kuring mendakan mangrupikeun permata - smallpdf. Hilap setélan, hilap tutorial ... ngan sered tur teundeun file PDF anjeun sareng éta