WordPress Hosting ngajalankeun Lalaunan? Migrasi ka Manajemén Manajemén

Sanaos aya seueur alesan yén pamasangan WordPress anjeun jalan lambat (kalebet plugins sareng téma anu kirang ditulis), kuring yakin alesan tunggal anu paling hébat kunaon jalma ngagaduhan masalah nyaéta perusahaan hostingna. Kabutuhan tambahan pikeun tombol sosial sareng integrasi sanyawa masalah - seueur diantarana ngamuat ogé laun. Jalma bewara. Perhatosan pemirsa anjeun. Sareng aranjeunna henteu ngarobih. Ngagaduhan halaman anu peryogi langkung ti 2 detik pikeun dimuat tiasa

MainWP: Atur Pusat Situs WordPress anjeun

Jalma anu hébat di Automattic parantos ngahijikeun caket manajemén WordPress terpusat ngalangkungan plugin Jetpack na. Kuring parantos ngalaman hiji masalah sareng éta, sanaos, kaleungitan sadayana analitik Jetpack kapungkur nalika situs abdi kumaha waé nyambung sareng situs pementasan disambungkeun waé. Éta lumayan leutik - sareng kuring ngahaturkeun nuhun yén kuring gaduh Google Analytics ogé dipasang. Upami anjeun henteu hoyong sadayana alat anjeun gumantung kana hiji platform anu masif sapertos Jetpack,

CodeGuard: Nyadangkeun Wéb dina Awan

Kira-kira sataun katukang, urang gaduh klien nelepon kami sareng aranjeunna panasaran. Aranjeunna ngahapus pangguna tina sistemna sareng pangguna éta ngagaduhan sadayana kontén janten eusina ogé dihapus. Eusi éta teu aya. Mangrupikeun sasih damel pikeun ngeusian situs ... sadayana ical dina deg-degan. Dursasana kami ngan ukur pikeun ngawangun téma na, henteu ngatur hosting sareng palaksanaan anu saleresna. Hasilna, urang ngan ukur kagungan

VaultPress Ngajaga WordPress Aman

Abdi linggih di stan Automattic di Blog World Expo (kakuatan siphoning) sareng ngagaduhan paguneman anu saé sareng tim WordPress ngeunaan sababaraha proyék anu kami damel sareng ogé ngabahas parobihan sareng tantangan anu urang lakukeun sareng klien kami . Salah sahiji masalah éta nyaéta kaamanan sareng cadangan. Anéh kuring kantos aya di komunitas WordPress bari, tapi masih nguping ngeunaan program sareng aplikasi anu parantos mangtaun-taun