Iraha Anjeun Kudu Pertimbangkeun Sistem Manajemén Kandungan Anyar?

Dasawarsa ka tukang, 100% klien kami ngagunakeun WordPress salaku sistem manajemén eusina. Mangtaun-taun saatosna sareng jumlah éta turun ka kirang ti satengah. Aya sababaraha alesan anu sah naha calon klien kami sareng ayeuna parantos ngajauhan CMS na sareng hijrah ka anu sanés. Catetan: Tulisan ieu museurkeun kana usaha anu henteu utamina toko online. Ieu tujuh alesan konci anu anjeun kedah pertimbangkeun manajemén eusi énggal

Kumaha Pariksa, Cabut, sareng Nyegah Malware tina Situs WordPress Anjeun

Minggu ieu rada sibuk. Salah sahiji nirlaba anu kuring terang mendakan diri dina kaayaan anu lumayan - situs WordPress na kainfeksi malware. Situs ieu diretas sareng skrip dieksekusi pikeun sémah anu ngalakukeun dua hal anu béda: Diusahakeun nginféksi Microsoft Windows sareng malware. Dialihkeun sadaya pangguna ka situs anu ngagunakeun JavaScript pikeun ngamangpaatkeun PC sémah pikeun nambang cryptocurrency. Kuring manggihan loka ieu hacked nalika kuring dilongok eta

Integrately: Kumaha Ngahijikeun Salesforce Marketing Cloud Jeung WordPress Ngagunakeun Bentuk Elementor

Salaku konsultan Salesforce, masalah anu terus-terusan urang tingali dina rohangan urang nyaéta pamekaran sareng biaya perawatan pikeun ngahijikeun situs sareng aplikasi pihak katilu sareng Marketing Cloud. Sedengkeun Highbridge ngalakukeun loba ngembangkeun atas nama klien kami, urang bakal salawasna panalungtikan naha atanapi henteu aya solusi sadia dina pasaran munggaran. Mangpaat integrasi anu diproduksi aya tilu kali lipat: Panyebaran gancang - ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun integrasi anjeun langkung gancang tibatan

Tambihkeun Widget Rotator Gambar Responsif Ka Situs anjeun Dina Sakur Platform

Mangtaun-taun ka tukang, kuring kuciwa pikeun terang yén teu aya cara saderhana pikeun muterkeun gambar dina WordPress ku kituna kuring ngembangkeun Plugin Widget Gambar Rotator pikeun WordPress. Nanging, salami sababaraha taun, WordPress ningkatkeun kamampuanna sareng seueur plugins sanés, tukang halaman, antarmuka pangguna widget énggal, sareng alat pihak katilu parantos muncul. Henteu aya gunana pikeun urang teraskeun ngembangkeun plugin supados urang lirén ngadukung sareng ngapdet éta. Poto responsif Elfight