Aktip Kampanye: Kunaon Tagging Kritik Pikeun Blog Anjeun Nalika Datang kana RSS Email Integrasi

Salah sahiji fitur anu kuring anggap kirang dimangpaatkeun dina industri email nyaéta panggunaan RSS feeds pikeun ngahasilkeun kontén anu aya hubunganana pikeun kampanye email anjeun. Kaseueuran platform ngagaduhan fitur RSS dimana lumayan saderhana pikeun nambihan feed kana newsletter email anjeun atanapi kampanye sanés anu anjeun kirimkeun. Tapi anu anjeun henteu sadar, éta gampang pisan nempatkeun eusi anu khusus anu tag, dina email anjeun tibatan sadayana blog anjeun

Gawe sareng File .htaccess Dina WordPress

WordPress mangrupikeun platform anu saé anu dijantenkeun langkung saé ku cara rinci sareng kuat dasbor WordPress standar na. Anjeun tiasa ngahontal seueur, tina ngarobih cara cara situs anjeun raos sareng fungsina, ku ngan saukur ngagunakeun alat-alat anu parantos disayogikeun ku WordPress salaku standar. Aya waktos dina kahirupan saha waé anu gaduh halaman wéb, nanging, nalika anjeun kedah ngalangkungan fungsionalitas ieu. Gawe sareng WordPress .htaccess

Suite Wéb Sosial: Platform Manajemén Média Sosial Dibangun pikeun Penerbit WordPress

Upami perusahaan anjeun medarkeun sareng henteu ngamangpaatkeun média sosial sacara épéktip pikeun ngamajukeun eusi, anjeun leres-leres sono kana sakedik patalimarga. Sareng… pikeun hasil anu langkung saé, unggal tulisan leres-leres tiasa nganggo sababaraha optimasi dumasar kana platform anu anjeun anggo. Ayeuna, ngan aya sababaraha pilihan pikeun medarkeun otomatis tina situs WordPress anjeun: Seuseueurna platform penerbitan média sosial ngagaduhan fitur dimana anjeun tiasa nyebarkeun tina RSS feed. Optionally,

Naon Éta Jaringan Pangiriman Eusi (CDN)?

Sanaos harga teras turun dina hosting sareng bandwidth, éta tetep tiasa mahal janten host halaman wéb dina platform hosting premium. Sareng upami anjeun henteu mayar seueur, kamungkinan yén situs anjeun lumayan lah - kaleungitan jumlah usaha anu penting. Nalika anjeun mikir ngeunaan sérver anjeun hosting situs anjeun, aranjeunna kedah sabar sareng seueur pamundut. Sababaraha pamundut éta tiasa meryogikeun server anjeun komunikasi sareng anu sanés

Kumaha Ningkatkeun Paringkat Milarian Ku Milarian, Ngawaskeun, sareng Mindahkeun 404 Kasalahan Dina WordPress

Kami ngabantosan klien perusahaan ayeuna ku ngalaksanakeun situs WordPress énggal. Éta mangrupikeun bisnis multi-lokasi, multi-basa sareng ngagaduhan hasil anu goréng pikeun milarian sababaraha taun ka pengker. Nalika kami ngarencanakeun situs anyarna, kami ngaidentipikasi sababaraha masalah: Arsip - aranjeunna gaduh sababaraha situs dina dasawarsa terakhir kalayan bédana anu tiasa dibuktikeun dina struktur URL situs na. Nalika kami nguji tumbu halaman anu lami, aranjeunna 404 dina situs pang anyarna.

Kumaha Bagikeun Otomatis Tulisan WordPress anjeun ka LinkedIn Nganggo Zapier

Salah sahiji alat karesep kuring pikeun ngukur sareng nyebarkeun eupan RSS abdi atanapi podcast abdi kana média sosial nyaéta FeedPress. Hanjakalna, platform henteu ngagaduhan integrasi LinkedIn. Kuring ngahontal kaluar pikeun ningali naha aranjeunna badé nambihan sareng aranjeunna nyayogikeun solusi alternatif - nyebarkeun ka LinkedIn via Zapier. Zapier WordPress Plugin ka LinkedIn Zapier gratis pikeun sababaraha integrasi sareng saratus acara, janten kuring tiasa nganggo solusi ieu

Kumaha Cara Mudah Mariksa, Ngawaskeun, sareng Ngalereskeun Tautan Rusak di WordPress

Martech Zone parantos ngalangkungan sababaraha kali iterasi ti saprak diluncurkeun taun 2005. Kami parantos ngaganti domain, ngalihkeun situs kana host anu anyar, sareng nambihan deui sababaraha kali. Ayeuna aya langkung ti 5,000 tulisan di dieu kalayan ampir 10,000 koméntar dina situs éta. Ngajaga situs tetep séhat pikeun pengunjung urang sareng pikeun mesin pencari dina waktos éta parantos janten tangtangan. Salah sahiji tantangan éta nyaéta ngawaskeun sareng menerkeun tautan anu rusak. Tautan rusak anu uih - henteu ngan

Kirim Email Ngalangkungan SMTP Dina WordPress Kalayan Google Workspace sareng Auténtikasi Dua-Faktor

Kuring mangrupikeun panyokong ageung Auténtikasi Dua-Faktor (2FA) dina unggal platform anu kuring ngajalankeun. Salaku pamasar anu tiasa dianggo sareng klien sareng data klien, kuring ngan saukur moal ati-ati teuing ngeunaan kaamanan sahingga kombinasi kecap konci anu béda pikeun unggal situs, nganggo Apple Keychain salaku gudang kecap akses, sareng ngaktifkeun 2FA dina unggal jasa kedahna. Upami anjeun ngajalankeun WordPress salaku sistem manajemen kontén, sistem biasana dikonfigurasi pikeun nyorong pesen email